Gå till innehåll
Säffle Ridklubb
Säffle Ridklubb
Nina Lauri

Nina Lauri

Sanna

Sanna Olsson

Maria

Maria Nygren

Elisabeth

Elisabeth Åhs

SRK personal

Verksamhetschef: Nina Lauri

Jag har ridit i över 50 år och har erfarenhet som ridlärare i mer än 40 år. Hästen är min partner och kollega och jag brinner för att lära elever - oavsett ålder och förutsättningar – allt underbart med hur ryttare och häst kan samspela på bästa sätt samt att främja hästens välfärd.

Jag fick min utbildning i England, men långt innan dess formades jag som ryttare av Maud von Rosen och K1s Gustaf Nyblaeus.

För mig är ridskolans miljö och ideella engagemang en fantastisk plats och tillfälle att främja självförtroende, ledarskap och ansvarstagande.

Född i Stockholm men jag hade turen att bo utomlands i många år och uppleva många länder och kulturer och flyttade tillbaka till Sverige på våren 2020 och har innan Säffle senast arbetat som ridlärare på Trollhättans Fältrittklubb.

Ungdomsledare och ridinstruktör: Sanna Olsson

Sanna är en aktiv medlem som Ungdomsektionens styrelseordförande och har gått hästlinjen på Lilleruds gymnasiet. Idag är Sanna timanställd och tar hand om SRKs nybärjargrupper och Hästlekis på lördagar.

Vikarierande Ridinstruktör: Elisabeth Åhs

Elisabeth har en gedigen erfarenhet som ridinstruktör. Hon har jobbat på ridskola sedan 16 års ålder och har i många år varit timanställd på SRK. Elisabeth är i grunden utbildad folkskollärare och har gått distriktets fortbildningskurser för instruktörer. Elisabeth har egen häst och har tävlat i både dressyr, hoppning och fälttävlan genom åren.

Stall, Funktionsnedsatt ridning & Hästunderstödda insatser: Maria Nygren

 

Publicerad: 2022-08-16

Senast uppdaterad: 2022-12-09

Författare: Admin Säffle Ridklubb