Gå till innehåll
Säffle Ridklubb
Säffle Ridklubb
Fixar dag

Sponsra SRK

Sponsorship – det finns många sätt att sponsra SRK. Vi har alltid ett behov av pengar och då kan man bli ’stödmedlem’ där föräldrar med barn och vänner till de som rider på ridskolan kan bli SRK Supporter Stödmedlem och genom detta fortsätta att stödja barns och ungdoms fritidsintresse.

Bidrag från stödmedlemmar gynnar fortsatt utveckling av klubbens verksamhet, aktiviteter, inköp av material, träning och tävling för klubbens medlemmar.

Vi valde det här upplägget eftersom ett fullvärdigt medlemskap innebär att nästan hela reguljära medlemsavgiftenavgiften går till distriktet och ridsportförbundet i form av betalning för försäkring för ridande och tjänster ridsportförbundet tillhandahåller ridklubbar.

Betala in 200 kr eller valfritt högre belopp på vårt bg. 181–0530, eller Swisha till 123 098 8345. Märk med SRK Supporter och namnet.

Bli medlem på SRK

Medlemsavgift

För att rida på ridskolan måste man vara medlem i SRK. Medlemsavgiften omfattar kollektiv olycksfallsförsäkring, samt bekostas anläggningen på SRK - ridhus, servicedel m.m. - delvis av medlemsavgifterna.

Alla medlemmar är försäkrade i en kollektiv olycksfallsförsäkring. Det är viktigt att betala medlemsavgiften omgående, annars gäller inte medlemsförsäkringen. Då kollektiva försäkringar sällan är heltäckande kan en egen försäkring som gäller vid ridning vara ett bra tillskott.

Medlemsavgiften är för ett kalenderår och inbetalas när man så önskar på året men är obligatorisk så fort man börjar rida på SRK.

Medlemsavgiften ska förnyas varje år i Januari.

Gör så här: Ange namn, personnummer med de fyra sista siffrorna, e-post samt telefonnummer på inbetalningen som görs antigen via Swish till 123 098 8345, eller till Bankgiro 181-0530.

När SRK mottagit inbetalningen registreras den nya medlemmen på IdrottOnline som automatiskt uppdaterar Ridsportförbundets försäkrings register.

Kostnad för kalenderår 2023: Junior 350 kr, Senior 450 kr.

Publicerad: 2022-11-23

Senast uppdaterad: 2022-12-09

Författare: Admin Säffle Ridklubb