Gå till innehåll
Säffle Ridklubb
Säffle Ridklubb
Ann-Charlott

Ann-Charlott Winberg

Lars-Ole

Lars-Ole Lindgren

Birgitta

Birgitta Hägg

Elin

Elin Hansson

Renee

Renee Wikström

Linda

Linda Arnell

Jenny

Jenny Andren Richter

Marika Sahlén

Marika Sahlén

Louise Svanqvist

Louise Svanqvist

SRK Styrelse 2022

Ordförande: Ann-Charlott Winberg

Ann-Charlott har suttit som ordförande i styrelsen sedan 2017. Hon har ridit till och från sedan hon var liten och har även haft egen häst i många år. Ann-Charlott har i många år varit engagerad i styrelsen i Säffle FF. Organiserar Säffle Vår och Höstmarknader. Har drivit eget företag. Därmed hoppas hon i sitt styrelseuppdrag i Säffle Ridklubb kunna bidra med kunskap som inte bara är kopplad till ridsporten.

Vice ordförande: Lars-Ole Lindgren

Lars-Ole har varit med i styrelsen sedan 2021. Innan han blev pensionär jobbade han med brand och säkerhet inom Petrokemin i Stenungsund. Han har också varit "månskensbonde" och haft flera hästar. Numera är han stalldräng hos Gomé, nordsvensken som bott på ridskolan sedan 2007.

Sekreterare: Birgitta Wentzel Hägg

Birgitta har suttit i styrelsen sedan 2015, men har varit engagerad i styrelsen även redan 2000-2010, då hon också fick medalj för trogen tjänst. Hon kom till Säffle Ridklubb som 10-åring och har även haft egen häst som stått på ridklubben, och är idag aktiv ridelev. Hon vill bidra med engagemang för att Säffle ska ha en ridskola och en aktiv förening som främjar ridverksamheten, samt arbeta för att klubben ska få en ny ridanläggning.

Kassör: Elin Hansson

Ledamot: Linda Arnell

Linda har varit hästintresserad sedan 6års ålder, gick 3 års gymnasieutbildning på Naturbruksgymnasiet Lillerud ( 03-06) med inriktning "Hästhållning". Hon är aktiv ridande elev på Säffle ridklubb samt har medverkande barn i USEK. Linda säger att hon vill vara med och bidra till en aktiv, rolig ridskola och kämpa för en ny anläggning.

Ledamot: Renée Wikström

Renée har suttit i styrelsen i flera omgångar genom åren. Hon blev hitlockad till Säffle Ridklubb av en klasskamrat och började rida i 10-årsåldern. Hon är förälder till barn som utbildat sig till Unghästutbildare och som jobbar aktivt inom ridsporten som ridinstruktör. Hon blev tillfrågad av klubben att sitta i styrelsen och ville engagera sig för att Säffle ska ha en aktiv ridskola, något som hon tycker är väldigt viktigt.

Suppleant: Jenny Andrén

Hästintresse sedan barnsben, är mer eller mindre uppväxt på ridskolan och har även tillbringat många år på privathästsidan. Jag har under åren haft flera egna hästar, eget stall med inackordering och har även under en period varit ponnymamma. Har arbetat i stall och är utbildad inom hästhållning. Har även drivit en ridsportbutik. Suttit i styrelsen sedan 2022.

Suppleant: Marika Sahlen

Suppleant: Louise Svanqvist

Louise har varit engagerad i flera styrelser i Karlstad men nu valt att komma tillbaka till Säffle, där hon hade sin första egna häst uppstallad 2008. Hon är förälder till barn som rider, tävlar och äger egen häst. Är idag aktiv ridelev i Säffle och hoppas kunna bidra med erfarenheter från andra ridanläggningar och för att Säffle ska fortsätta utvecklas och vara en aktiv klubb.

Ungdomssektionens representant: Sanna Olsson

Valberedning: Lena Skoting, Monica Bäck

Publicerad: 2022-08-16

Senast uppdaterad: 2023-03-20

Författare: Admin Säffle Ridklubb