Gå till innehåll
Säffle Ridklubb
Säffle Ridklubb

Hästvänner för Livet

Lördagen den 29/1 samlades ett gäng gamla SRKare i mogen ålder. Säffle Ridklubb deltar i ett projekt med #Postkodstiftelsen Länk till annan webbplats. #grannskapsinitiativet Länk till annan webbplats., vars mål är att sammanföra människor.Detta var 1:a träffen av totalt 6st. Ordförande Ann-Charlott Winberg Länk till annan webbplats. hälsar alla välkomna. Därefter tar ungdomarna Emilia Draxler Länk till annan webbplats. och Lily Lindgren Länk till annan webbplats. kommandot, de håller ett föredrag om ridskolans hästar, även de privatuppstallade. Vi var extra tacksamma att de ”gamla ridlärarna” Lena Martinsson och Elisabeth Länk till annan webbplats. Åhs deltog. Ett stall-quiss genomfördes, där 1:a-priset var en åktur med ardennern Knutte (när våren anlänt) Avslutningsvis inmundigas pizza, och JA vi pratade med mat i munnen OJOJOJ, va mycket minnen vi har!!

Publik 2
publik1
Emilia

Publicerad: 2024-01-31

Senast uppdaterad: 2024-01-31

Författare: Admin Säffle Ridklubb